söndag 28 augusti 2011

Söndag

Imorgon återgår jag till mitt gamla arbete som arbetsledare på Gyllene Måsen. Det är med blandade känslor. Men mest av allt ska det bli kul att börja jobba. Sen kommer man ju att sakna A under arbetspassen, det är ju klart. Sen kommer jag även att sakna att inte kunna sätta sig vid pysselbordet lika ofta som jag har vant mig vid nu i sommar. Men det är smällar man får ta som arbetande mamma. Annars är det en hel del projekt på gång däruppe. Men ikväll fick det bli Star Trek istället med Daniel. Han måste ju också få lite tid av mig.

Annars var kräftskivan trevlig igår. Kameran låg snällt i väska så några bilder blev det tyvärr inte. Idag har man mått som man förtjänar och då drack jag inte ens mycket igår. Nån gång kanske jag inser att jag inte ska dricka alkohol för jag blir så bakis. Men igår var inte en sådan dag.

Imorgon kommer en rapport från första arbetsdagen och jag är tacksam för att jag inte börjar med en öppning för att gå upp 05.15 är inte riktigt min melodi, men att sluta 16.00 är något jag gillar.

Live long and prosper

1 kommentar:

  1. Så fort tiden har gått sedan Alexander kom till världen. Det kommer att gå galant för dig att börja jobba igen. Den lilla och stora mannen får ta hand om varandra. Det kommer att gå så bra!

    Pussa på Alexander från mig!
    Kram Ann-Britt

    SvaraRadera