fredag 26 augusti 2011

Skördat igen

Jodå idag har det skördats lite igen, men så är det ju skördetider också. Moroten jag drog upp var gigantisk, men så letade jag på den största också.
 Om ni skulle se dåligt så kan jag säga att den är 30cm lång och tjock var den också för den delen. Den hamnade i A:s barnmat som jag har slitit med på förmiddagen. Tre olika rätter blev det.
Sen plockade Daniel in fyra kilo gurka som han håller på och lägger in nu. Så pallkragarna har verkligen varit en succé tycker jag och har man möjlighet så är detta något jag verkligen kan rekommendera. Det har varit betydligt lättare och mindre jobb än vad jag trodde det skulle vara.

2 kommentarer:

 1. Hur djupa är egentligen era pallkragar med tanke på de långa stora morötterna ;)

  Marina

  SvaraRadera
 2. Hej kommentera gärna minst 3 inlägg i min blogg för att peppa tjejerna och killarna som är med.

  Kommenterar du så kikar jag gärna in i din blogg igen och läser igenom mer noggrant ;) och kanske gillar jag din blogg så mycket att jag lägger till den i "bra bloggar" i min blogg så mina 500-1000 beöskare kan hitta till dig också.

  Mvh Bodypalace – en blogg där alla är vackra & unika
  (ursäkta reklamen men jag ser den som positiv, vill att så många som möjligt ska hitta till bloggen för se budskapet jag vill sprida och motverka kroppsidealen som media spyr ur sig)

  SvaraRadera