tisdag 2 augusti 2011

Bröllopsbilder

Nu har jag äntligen fått tummen ur och framkallat bilderna från vårt bröllop och A:s namngivning. Många fina bilder är det, saknar däremot fina bilder på A. Det glömdes bort mitt i all bröllopsyra. Så kombinerat bröllop/namngivning lär det inte bli igen och det enbart för att det inte blev porträttbilder på A. Familjebilder missades också, eller de som togs är A skittrött på. Men jag ska inte skylla på någon för storasysters man som tog mycket bilder försökte dra iväg oss för att ta bilder men det fanns inte tid till det kändes det som. Men roligt är det att sortera. Imorgon blir det en tur till Marieberg för att handla diverse album så ska det börjas scrappas. Fast helst vill jag vänta till jag fått sakerna från Stellas som jag beställt, men jag har ingen aning om när de kommer och att vänta på saker tillhör inte min starkaste sida. Men börja lite kan man ju alltid göra.

Tänkte dessutom passa på att bjuda på lite bilder här också från en av de lyckligaste dagarna i mitt liv (förhoppningsvis Daniels också)

Det blev si och så med ordningen men det får ni leva med. Nu ska jag fortsätta sortera och kanske börja med gästboken för till den har jag nog allting.

2 kommentarer: