onsdag 3 augusti 2011

Bröllopsalbum

Nu börjar bröllopsalbumet ta fart. Jag tog mig en sväng till Marieberg förut för att besöka den svindyra Panduro butiken. En anings fattigare kom jag ut därifrån, jag försvarar mig med att hanen köpte kryddor 500 spänn ganska nyligen. Jag tänkte ge er en tjuvtitt från albumet, med lite tur kan det komma fler tjuvkikningar så småningom.

Stämpelalfabetet som jag köpte är bland det bästa köp jag någonsin har gjort. Jag är helt kär i dem. Lätta att använda var de också. Sen har jag gått och sneglat på en tvålpump på Lagerhaus ett tag, men den har inte passat i vårat badrum, men så fick jag snilleblixten att den blir ju perfekt på den lilla toaletten på övervåningen.
Det var även väldigt roligt att motionera Saaben litegrann, den har vilat de senaste veckorna då Daniel har varit ledig. För även om den skramlar och har sig så älskar jag att köra den bilen. Speciellt med Ramstein på hög volym. Tysk hårdrock det är grejer det. Jag ångrar bittert att jag inte såg dem på Roskilde när jag var där för 9 år sen.

3 kommentarer:

 1. Roligt att få se pyssel :) Vad fint du gör! Ska bli kul att se fortsättningen.
  Tyckte Husmorsskolan verkade lite gammaldags skrämmande, men kanske inte kollade tillräckligt. Hittade iaf bra tips om körsbär där... Ska kolla närmre på saken!
  Tack för bondbönorna! Ska koka dem den här ggn hihi!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Cool tvålpump!

  SvaraRadera
 3. Så jätte trevligt Bröllops Album du gör!
  Tack än en gång för en oförglömlig DAG!
  Med stor överraskning med både Namngivning och Bröllop. ** En fin dag att minnas **

  Pussa på Alexander från mig!
  Kram Ann-Britt

  SvaraRadera