lördag 13 augusti 2011

Fest

Skatorna har haft fest här inatt. I fortsättningen kanske jag ska gå ut med soporna på en gång och inte låta de stå kvar på trappen över natten. Det har ju trots allt hänt förr.

Annars rullar livet på som vanligt här. Igår åkte Daniel iväg för att fiska och kommer inte hem förrän i eftermiddag och jag har konstaterat att min skabby Saab är inte kry, det är verkligen ett under att den rullar för så mycket som den låter. Jo Daniel fick ta den bilen ifall jag skulle få för mig att åka nånstans, jag kör gärna Saaben men helst utan barn. Så jag och A har fått klara oss själva och det har väl gått sådär. Det var gnälligt när han skulle somna igår kväll och det var gnälligt nu också när det skulle sovas. Men han brukar visa sina sämsta sidor när vi är själva han och jag. Sen när det är annat folk med så lägger han till med charmen.

Snart är det dags för mig att börja jobba. Det är bara drygt två veckor kvar tills dess och ska jag vara ärlig så ser jag framemot att börja jobba. Det är ju ingen hemlighet att jag inte har mått så bra denna sommar även fast jag inte bloggat om det. Så det ska bli skönt att komma iväg till jobbet och ha fokus på något annat. För har jag huvudet fulla med tankar som snurrar runt i det oändliga så försvinner de i stort sett samtidigt som jag stämplar in för då fokuserar jag enbart på jobbet och jag är väldigt glad att jag kan göra så. Sen ska det också bli skönt att börja jobba för nu börjar vi komma in i att A faktiskt ska uppfostras och den saken är jag helt övertygad om att Daniel klarar av betydligt bättre än mig då jag alltför ofta ger med mig, medans Daniel är envis som synden. Ett exempel är igår morse då A inte ville somna om och så gick Seth runt och jamade och väckte oss. Jag hade nog gått upp med A för tidigt och sen släppt ut katten. Daniel jagade katten med vattensprayflaskan så han blev tyst, för att väcka oss när vi sover är inte okej och med A så var han även där envis och fick honom att somna om. Så ska vi ha ett snällt barn så blir det bäst för alla parter att jag börjar jobba nu. Annars finns risken att vi får ett barn som gör precis som han vill och inte lyssnar på mig eller nån annan för fem öre, sen får han säkert nån diagnos pga det.

1 kommentar:

  1. Du ställer i alla fall dina sopor utomhus. Min muppgranne som bor under ställer dem i trapphuset så det stinker snusk.

    Det blir nog bra att börja jobba igen, det är alltid bra med omväxling. Själv blir jag utförsäkrad från försäkringskassan nästa fredag, fick ett fint och fjäskigt brev från arbetsförmedlingen igår.

    SvaraRadera