lördag 20 augusti 2011

Paket

Igår när vi kom från svampplockningen så hade jag fått paket från Stellas. Det var sommarrea på nätet 50% så det var bara att passa på att fynda.

Som ni ser är det lite blandat, ett stämpelalfabet, stickers alfabet, blommor, pärlor på flaska, öljettgörare mm. Så snart ska jag sätta fart med pysslet. Har ju dessutom en hel del kort som ska i album. Så nog har jag att göra däruppe.

Denna morgon har börjat på tok för knasigt. Eller det började med att bröderna Bure var här igår på lite mat och film (några öl slank ner också) och sent blev det. Bara för det valde A först att vakna vid fem för att sen somna om med välling, för att sen vakna vid halv sju och äta mer välling. Då fick Daniel honom att somna om, men sen sov A bara till åtta. Så här sitter jag trött som fan. Bara för det så ska man åka bort hela dagen. Först till min storasyster på lite fika och sen till Daniels storasyster på kalas. Så det blir nog en tidig kväll. Just nu tackar jag högre makter för att A sitter snällt och leker på golvet så jag kan sitta här och vakna till.

3 kommentarer:

 1. Jag fick också mitt paket igår. Som julafton :)
  Eftersom jag är värdelös på sms har jag glömt det. Men jag kommer gärna 14,52 på måndag om det funkar?

  SvaraRadera
 2. Det är en viss känsla att få ett efterlängtat pysselpaket med posten!
  Jag vet, för jag är något av en "expert" att nätshoppa stämplar... ;o)
  Ser fram emot att få se vad du tillverkar för fint med dina inköp.
  KRAMAR

  SvaraRadera
 3. Jag var och hämtade mitt paket på stellas i fredags förmiddag =) Har du akrylblock till bokstavsstämplarna?

  SvaraRadera