måndag 13 augusti 2012

Pyssel

Igår så kom pysselsuget igång litegrann efter några månaders ingen lust att pyssla. Men det blir väl så när det är så mycket annat i trädgården som ska fixas.


Det jag gjorde igår var visserligen väldigt enkelt, men roligt ändå. Jag rullade ihop lite designark i matchande färger och limma ihop och sen knöt jag en rosett rund med lite olika band som jag hade liggandes. Vasen köpte jag på Ankis Magasin tidigare i somras och pysslet blir nummer 57 i utmaningen.

Idag var det Alex första dag på dagis och än så länge har det gått bra. Det visserligen mest bara lite info idag. Men han sprang iväg och lekte själv och hämtade saker och sen när vi skulle gå ut så gick han till fröken med skorna så de fick hon ta på och det känns riktigt bra. Sen när vi skulle hem så ville han riktigt åka hem. Men jag tror nog sen när han har varit där en hel dag så vill han nog inget hellre än att åka hem.

Idag är även första dagen tillbaka på jobbet, men eftersom jag har det jobbet jag har så börjar jag med att vara ledig idag. Tanken är att det ska komma en liten summering av semestern men det blir inte i detta inlägg då Daniel behöver hjälp med maten snart. Vi ska bjuda mina föräldrar på anka och jag hoppas det smakar bra för de där ankorna förtjänar inget annat öde än att bli mat.

So say we all

1 kommentar:

  1. Fiffigt pyssel!

    Kul att det gick så bra första dagen.
    Får försöka ses snart.
    Kram

    SvaraRadera