fredag 10 augusti 2012

Burkar


I brist på annat och att jag vill bli klar med utmaningen så visar jag upp fyra stycken konservburkar som jag har slagit in med papper, busenkelt och om man vill göra det svårare kan man alltid sätta dit lite band och blommor. De blir nummer 53, 54, 55 och 56 i utmaningen. Sen har jag ju gjort några födelsedagskort som kommer visas upp senare så det är bara 10 saker kvar att göra. Det kommer nog dock att dröja lite på shoppingrundan ialf för när lönen kommer så är det typ 1000 saker som ska handlas då det är ebb på både mitt och Daniels konto. Sen så ska jag ju beställa kläder från HM också, så lagom till jul kanske det blir pysselshopping.

Annars börjar semestern lida mot sitt slut men jag vägrar att ha jobbångest (som jag egentligen har jättemycket) och njuter av de sista dagarna. Lite lättare känns det att jag inte börjar förrän på tisdag. På måndag är det dags för inskolning på dagis för Alex och det känns däremot lite läskigt. Fick jag bestämma så skulle både Daniel och jag vara hemma med full lön och ha Alex hemma eller möjligtvis 15h i veckan på dagis. Men nu tror jag inte det skulle funka, för vem skulle vilja betala oss en massa pengar för att gå hemma? Om någon nu vill det så hör av er.

Nu ska jag fortsätta med lite måsten, har tagit tag i en hel del sådana nu de sista dagarna, innan jag fick barn lämnade jag alla måsten tills jag skulle jobba, men nu är det tvärtom. Att jobba heltid, sköta hemmet och barn går inte alltid ihop så det kan ju vara skönt att det mesta är gjort inom tvätt och städ.

So say we all

1 kommentar:

  1. Jag känner full sympati med dina känslor inför inskolningen, jag lovar!!!
    Känns riktigt i magen att det börjar bli dags för skorpan på onsdag... Usch usch :)

    SvaraRadera