måndag 7 mars 2011

Update

Jodå jag lever fortfarande ifall det var någon som var orolig. Annars är jag orolig för Pelle för han uppdaterar sjukt sällan nu för tiden. Igår var jag och gästspelade lite jobbet. Det var kul att träffa jobbarkompisarna och benen var trötta efter redan en timme. Så när mitt tre-timmarspass började närma sig slutet så var mina ben möra. Men det gick bra att jobba och flera gånger fick jag höra att det gick fort när jag delade ut mat i den andra luckan i driven. Men så är man ju bäst också.

Idag hade jag en liten mammaträff hemma med några från föräldragruppen, det pratades barn till en förbannelse och sen fikades det. Det är bra att man umgås med en del mammor för annars skulle nog resten av min närhet tröttna på mig när jag pratar om amning, bajsblöjor, sovrutiner osv.

Men på tal om sovrutiner så har jag äntligen testat att bara ställa ut A i vagnen på verandan utan gå. Det gick galant, han sov inom tio minuter tror jag.

Nu blir det fika igen hos svärföräldrarna, jag har bakat en chokladkaka med valnötter.

2 kommentarer:

  1. Tacka mej för alla bra idéer!!! ;-)

    SvaraRadera
  2. Jo jag vet att det pågår uppror i diverse nordafrikanska länder, men det finns olja att köpa på betydligt fler ställen. Dessutom är det väldigt korkat att vara så beroende av olja som hela västvärlden är. Alternativa bränslen måste fram och det fort!

    SvaraRadera