tisdag 1 mars 2011

Storhandlat

Ikväll har jag och hanen storhandlat medan lilla A var hos sin farmor och farfar. Det gick bra att handla förutom att det blev svindyrt och då handlade vi inget kött. Så hanen lusläser kvittot i skrivande stund och har konstaterat att jag har handlat dyr fetaost och dregglis. Jag har lösa planer på att handla billiga alternativ nästa gång. Just nu så åker det dyraste ner i vagnen då vi försöker handla mycket ekologiskt och det är ju några kronor dyrare. Jag får helt enkelt jobba lite mera extra. På tal om jobb så ska jag ju jobba lite på söndag. Jag ska in och glida 12-15 så vill ni handla burgare av mig så rekommenderas det att komma till Gyllene Måsen i Brändåsen på söndag. Störst chans att träffa mig borde vara i driven i den andra luckan. Eller inne i köket.

Nu blir det sängen nästa för imorgon blir det ett hyfsat tidigt besök hos barnmorskan på efterkontroll. Sen ska det promeneras med grannen och sen hem till mamma och pappa för att umgås lite när Daniel spelar badminton.

Nä sommar nästa så jag kan fixa till köksmöblerna.

1 kommentar:

  1. Det är bra för miljön att odla själv också :-) om du tar ett nedkissat inlägg från tygblöjorna och lägger i vatten så får du dessutom den bästa näringen :-)

    SvaraRadera