fredag 18 mars 2011

Arga snickaren

Att Daniel och jag renoverat som tokar de senaste fem åren är ju ingen hemlighet. Just nu har vi inget pågående projekt och det är väldigt skönt det med en liten bebis. Men vi har massor med saker kvar att göra, som att byta tak och fasad. Fixa till övervåningen, där ska det upp en vägg och sen målas i taket, tapetseras och byta golv. Här på nedervåningen vill vi fixa till vardagsrummet. Sen i källaren så ska matkällaren målas och en ordentlig tvättstuga ska göras iordning. Skulle vi anmäla oss till Arga snickaren i nuläget skulle vi nog inte få någon hjälp eftersom vi bor i ett funktionsdugligt hus. Men jag har planer på att börja lite på taket, sen lite i källaren, sen lite på övervåning och varför inte fortsätta att börja i vardagsrummet. Lägg sen till några ungar som sover inne i vårt sovrum eftersom övervåningen är byggarbetsplats. Då är chanserna stora att han kommer. Men då kommer de nog att fixa övervåningen och kanske tvättstugan, när vi helst vill att han ska fixa taket och fasaden. Nån som har tips på hur man får Anders att fixa utsidan?

2 kommentarer:

  1. Jag tycker att ni har renoverat en himla massa och fått det toppenfint. Har i och för sig inte sett allt. Ni får väl "råka" göra ett hål i taket eller dylikt, så kommer nog Anders springande och föreläser för er ;0)

    SvaraRadera
  2. Jag måste ju säga så här, skulle verkligen vilja se Daniel ta emot arga snickarens kommentarer. Kan bli roligt! Körhårt börja renovera överallt nu!!! ;)

    SvaraRadera