torsdag 24 mars 2011

Dagen i bilder

 
Igår så handlade jag ju lite fröer och idag har jag börjat att plantera lite i muggar. Jag har planterat chili, smultron, sallad och squash. Mer saker ska inhandlas så jag kan förplantera mera. En fråga bara, går det bra med vanlig blomjord eller ska man ha nån annan jord?
 Sen så hann jag med att hänga tvätt också. Mycket spännande.
 För att få den söta bebisen att somna och jag att tappa några hekton (läs gram) så blev det en promenad också, men jag borde ha gått längre.
Efter promenaden blev det lite kvalitetstid med min stora kärlek Kitchen Aiden. det bakades russinfranska.Och så här ser den ut. Det bakades även en rulltårta som ska med till svärföräldrarna. Vi tänkte åka och våldgästa dem så fort Daniel har kommit ut ur duschen. Det söta barnet står förresten fortfarande ute och sover. Sova ute det är livet tycker han och att sova på nätterna.

3 kommentarer:

 1. Vad flitig du har varit!
  Finns speciell så-jord, men funkar nog bra med vanlig jord också.
  >>Marina<<

  SvaraRadera
 2. Jag sådde de första grejerna med vanligt blomjord och det gick hur bra som helst!! Men annars så finns det såjord. Sen så behövs det planteringsjord och gödsel. Själv gödlas jag med E-kiss blandat med vatten, funkar kissbra ;-)

  SvaraRadera
 3. Spännande med tvätten. Berätta mer! ;)

  SvaraRadera