måndag 26 mars 2012

Vårblommor


Idag efter öppna förskolan tog jag en sväng till den blomaffären i Fjugesta (som dessutom är på samma gata som Öppna förskolan, ok allt är på den gatan) och handlade lite vårblommor som nu sitter ute. Pärlhyacinten som jag köpte i förra veckan fick hamna med här, för jag hade snålat med blommorna och det hade blivit klent utan den. I baljan är det även små penséer och små påskliljor och sen något vitt som jag inte kan namnet på. Kanske vita små påskliljor?


Idag hade jag även med mig en assistent, de andra låt däremot och sov. En del har det bra.Bara för att det är så härligt med vår så blir det mera rabattbilder. Det är hur fint som helst att titta ut genom köksfönstret och se krokusarna, speciellt jämfört med hur det såg ut när vi flyttade hit, då var det brännässlor framför pergolan.

Idag blir det fikabesök hos svärföräldrar och de kommer jag att bjuda på brownies som jag har visat upp tidigare. Men sen finns det bara en stackare kvar i frysen som jag med största sannolikhet kommer äta upp själv en vacker dag.

Live long and prosper

2 kommentarer:

  1. Hihi här finns allt på ett ställe oxå, men det finns ju inga nackdelar med det direkt :)
    Jättefin plantering!

    SvaraRadera
  2. Fint med vårblommor, gillar pärlhyacinter. Jag har satt några penséer på balkongen, i kruka alltså... men de har inte tagit sig än, så de syns knappt.

    SvaraRadera