torsdag 8 mars 2012

Bra lådor


Daniel kom med perfekta lådor till mig häromdagen. De kommer bli kanonbra att ha alla möjliga saker i som knappar, pärlor, brads, öljetter osv. Så idag ska jag sy färdigt den andra gardinen för alla mina planer blev inställda idag. De som jag skulle till på dan hade feber och sen på kvällen skulle jag på massage och hon som skulle knåda mig hade också feber tyvärr för jag hade behövt bli knådad ordentligt nu. Men ny tid är bokad och blir den inställd blir jag sur på riktigt. Så idag blir det mest att vara hemma och göra inte alltför mycket. Jag skulle behöva damma klart nedervåningen som jag har påbörjat men jag har ingen lust. Så det blir nog mest att leka med Alex och det är inte heller helt fel och sen sy när han sover.

Live long and prosper

3 kommentarer:

 1. Ibland bara suger det att vara hemma :/ Klara har varit sjuk i en evighet nu så man sitter lite där man sitter :) Fina gardinerna blev!

  Ps.Klarade en hel dag utan facebook D.s Fast bara en dag ;)

  SvaraRadera
 2. Sån där har jag funderat på att köpa. Tänk att kunna sortera upp allt i smålådor, underbart! Jag har massor med färdigstansade blommor etc som ligger i en enda hög.

  SvaraRadera
 3. Jag har också tänkt köpa sånna! Bilthema har ju bra priser =)

  SvaraRadera