fredag 22 juli 2011

PysselIdag har det blivit lite pyssel uppe i rummet, denna gång var det ytterligare en skokartong som blev inslagen och om jag tyckte den förra var svår så var det ingenting jämfört med denna. Den var omöjlig. Jag fick bla klippa bort locket för att få ordning på det och första försöket gick rakt åt skogen, det var bara att kasta pappret och börja om, därför blev det två olika färger på kartongen. Sen vet jag inte om det kanske blev för mycket "småstenar" på kartongen, men det är så kul att sitta och limma så jag kan inte sluta.

Periodvis hade jag även en sån här glad kille, annars har det mest varit sura miner då det har sovits på tok för lite idag.

På tal om att sova, sovstilen har börjat variera. Från att ha legat still på rygg så kan det numera se ut såhär.

Tanken har slagit oss att kanske sätta upp väggen till sängen, men det är så himla smidigt att ha det så här när nappen ska stoppas i och sen när det äts välling i sängen, då ligger man bara jämter och småsover själv. Så just nu pallas det upp med en kudde. Så det är bara att se hur länge det går. Annars så har jag varit mogen för mycket tidigt när det gäller A som att lämna bort honom både dagtid och över natten, amningen var jag mest glad att slippa på slutet. Men att sätta upp väggen till sängen går min gräns. Jag är med andra ord inte mogen.

Nåväl ikväll blir det en sväng till P-boda och imorgon blir det fest.

2 kommentarer:

 1. Vad fint du har pysslat ihop!
  Förstår att det är både svårt och roligt att sätta papper runt kartongen! Men slutresultatet vart ju jättebra!

  Gulliga Alexander med ett leende så man smälter:)
  Kul sovställning han har.
  Kram Ann-Britt

  SvaraRadera
 2. Fin kartong. Det är ju faktiskt mycket roligare att ha en utsmyckad kartong som förvaring, än en utan. Du har lyckats bra tycker jag.

  SvaraRadera