tisdag 5 juli 2011

Morden ikväll

För första gången på väldigt länge så känner jag mig ganska nöjd och glad. Kan bero på att jag har lyckats tvätta, få in tvätt, planterat om lite squashar och satt i en blomma i en ampel som sitter på farstukvisten hemma. Jag har även bokat in turridning på islandshäst nästa vecka och en date med en gammal vän. Så nu så börjar jag komma i fas med mitt liv och få lite saker och ting gjorda. Oj nu kanske jag sken av att jag inte har gjort ett skit de senaste veckorna, men det har jag men det har inte varit av glädje utan för att man måste. Jo jag har även gått hem till svärföräldrarna, jag fick för mig att baka en kladdkaka och för att få äta den måste jag ju bränna några kalorier. De senaste veckorna har all min baklust varit som bortblåst och när jag inte är sugen på att baka då är det något som är riktigt fel om jag inte ens klarar av att tröstbaka. Men även den börjar hitta tillbaka.

Nästa vecka börjar Daniel sin semester och det är med blandade känslor. Det ska bli skönt att ha honom hemma men då börjar det dra ihop sig med jobb för min del. Men det ska nog gå bra. Pappor klarar ju av att vara ifrån sina små barn så det ska väl jag med klara.

Ikväll blir det äntligen lite Mord för min del. Förra veckan blev det inga för då hade jag barnbesök hemma och då valde jag att inte titta.

2 kommentarer:

  1. När ska vi rida och vad kostar det?

    SvaraRadera
  2. Ok. Jag har varit ute och städat altanen, hör inte telefonen då.

    SvaraRadera