onsdag 27 april 2011

Onsdag

Ja det blir inte fyndigare rubrik än så här. Dagarna rullar så fort nu så man hinner knappt blinka och definitivt inte blogga. Man kan ju tro att barn blir lite mindre krävande än när de är nyfödda och ja till viss del då de inte äter lika ofta, men nu ska de stimuleras hela tiden för att vara nöjda och glada.

Nåväl igår blev det ett besök till P-boda för att hälsa på Therese och hennes dotter. Där blev det både lunch, fika, promenad och lek i babygymmet. Där testade A deras hemmabyggda fina babygym.
Gymmet fick väl godkänt av A. Sen efter besöket i P-boda for vi vidare mot Sköllersta för att hälsa på en annan Therese och Fredrik och deras dotter. Dit kom även min sambo. Det blev lite grillning och fika. Där lyckades även A att sova. Det där med att sova på dagen är något som han inte är riktigt vass på. På nätterna sover han som en liten ängel men på dagarna föredrar han att vara vaken. Tyvärr resulterar det ofta i en gnällig kille många gånger som vill ha massor med uppmärksamhet.

Förra veckan var det ju storstädning här hemma. Så här såg det ut i sovrummet under några timmar.Den där söta Gösta har ju sina knasiga idéer. Han låg därunder nästan en hel eftermiddag. Idag har jag förresten lyckas rensa ogräs i rabatten och sen plantera om några squashar. Efter mycket om och men fick jag A att sova några timmar, men det blev på tok för många avbrott ute för att stoppa in nappen och vagga vagnen, men han sov till slut och det får man vara glad för.

1 kommentar:

  1. Ser fram emot att träffa den lille parveln den 11 juni :0)

    SvaraRadera