onsdag 9 februari 2011

Öppna förskolan

Då har jag tagit det stora steget ut i mammarollen och besökt Öppna förskolan i Fjugesta. Det var trevligt att träffa lite andra mammor och lokalen var bra den med. Jag vet inte om A hade så mycket utbyte av det, men det kommer han ha om några månader. Annars var det mest lite större barn där, men A charmade de flesta där borta.

Förut när jag var ute och gick så träffade jag på en annan nybliven mamma i byn så på fredag ska hon och jag ut och promenera, det ska bli trevligt med lite sällskap och så bor hon ju på nära avstånd också vilket är skönt så man slipper ta bilen.

Det var alles för idag och det lilla barnet blir bara mer och mer omöjlig att sova på dagen, men han sover dessto bättre på nätterna, ett 12-timmars pass på natten med matning i ca en timme efter 7 timmar är inte helt omöjligt nu för tiden. Så att han sover dåligt på dagen gör mig inte ett dugg så länge han sover på natten.

Imorgon blir det förresten premiär med föräldragruppen som jag är med i, eller vi har ju träffats alla innan vi fick barn men första gången imorgon efter förlossningen. Så det är mycket som händer nu.

1 kommentar:

  1. Vad gör föräldrargruppen nu då, så här i efterhand? Snackar om hur det går och så?

    Jag, lik Olle? Dumheter! ;)

    SvaraRadera