fredag 18 februari 2011

Kommentera

När jag ändå kommer ihåg, det finns en del personer som har lite svårt att kommentera på min blogg (amatörer), nåväl när man har skrivit kommentaren i rutan så får man välja i "rullgardinen" lite olika alternativ, jag rekommenderar namn/webadress skriv då bara in namnet och skit i webadressen eller om man vill vara lite hemlig så välj anonym. Sen kan det vara så att det inte sparas lika smart när man återvänder som det är på blogg.se.

Nu försöker jag få A att sova lite lunch, det går sådär. Funderar på att gå en sväng och så får han sova ute. För sen ska vi gå och möta Therese vid bussen runt ett och jag hade inte tänkt att gå en promenad förrän då. Eller så får han vara vaken tills dess och sova efter det men då blir det knepigt med nästa sovpaus, fast den brukar han vilja skippa ialf. Beslutsångest säger jag bara. Annars så försöker jag köra stenhårt på rutiner och hittills går det rätt så okej, han sover ju på nätterna ca 8h i ett svep och somnar lätt på kvällarna. Jag skulle kunna tjata vidare om sovrutiner men jag väljer att låta bli.

4 kommentarer:

 1. Jag tycker dessutom att folk är lata, som smygläser dag ut och dag in men aldrig kommenterar. Det är faktiskt lite taskigt, när man skriver en massa som folk faktiskt läser, men som de sedan inte kommenterar. Jag hade ca 15-20 besökare varje dag, men bara typ 2 kommentarer och de var alltid från samma personer.

  Måste få se det lilla livet snart. Han hinner väl bli tonåring innan jag får tummen ur ;0P

  SvaraRadera
 2. Läser ofta kommenterar ibland...

  Kramar från lilla mig =)

  SvaraRadera
 3. Testa att bara lägga ut Alexsander i vagnen och skaka lite på den. På jobbet är det jättesällan vi vaggar barnen, bara klä dem, ner i vagnen och sen köra ut vagnen, häng även för en filt framför sufletten så han inte ser ut så han lär sej att när filten hänger där är det dags att sova, efter 5 minuter MAX sover de. Ska trimma Bertil till det. Införskaffa en "barnvakt" så hör du honom om han skulle skrika.

  Jag skulle kommentera din blogg oftare om det inte krävdes så många knapptryck. Hittills har jag fått bläddra i rullgradinen och återigen skrivit in namn och bloggadress, återstår nu att se hur många gånger jag får klicka på "skicka kommentar" det brukar vara minst två.

  SvaraRadera
 4. 3 klickar på "skicka kommentar" krävdes idag!!!

  SvaraRadera