tisdag 1 februari 2011

7 år

Daniel och jag sju år ihop. Så här kan man sammanfatta vårat förhållande.

Vi träffades i slutet av januari 2004 på en Ålandskryssning på båten Cinderella. Tilläggas bör väl att vi var i samma sällskap men hade inte träffats innan, bara hört talas om varandra. Den första februari kan man typ säga att vi var ihop.

I augusti 2004 åkte vi på vår första semester tillsammans. Vi drog till Tyskland med husvagn för att köpa sprit. Vi var även lite kulturella och besökte koncentrationslägret Bergen-Belsen.

Den första oktober 2004 flyttade på ihop. För mig var det ett stort steg eftersom jag flyttade in till den stora staden Örebro som jag alltid hade varit emot. Kan ju även säga att jag inte trivdes alls i Örebro.

I juni 2005 flög jag första gången och då for vi till Sunny Beach i Bulgarien. Det var ju dit man skulle åka då. Ni vet Bugge år 2005, det var ju trendigt. 

I slutet av januari 2006 flyttade vi till hus istället. Mycket trevligare tyckte både jag och Daniel. Där har vi renoverat och sen renoverat lite till.

I augusti 2009 tog vi lite paus i renoveringen och styrde kosan mot Portugal för en välbehövlig semester. Där hade vi tänkt att tillverka barn. Men barnet ville inte bli tillverkat just då.

I april 2010 ville det lilla barnet däremot bli tillverkat och ingen kunde vara gladare än jag och Daniel.

I december 2010 kom det lilla barnet ut, det bara ploppade till och ut ramlade en liten son.

Och nu i februari så försöker jag ialf att få det lilla barnet att sova. Det går sådär. Eller rättare sagt åt helvete. Han vill inte sova alls och det borde han vilja för han sov dåligt inatt (vaknade säkert en gång i timmen) och han har knappt sovit något på dagen.

1 kommentar:

  1. Grattis till de 7 Åren!
    (Ni är så söta på kortet)
    Massor med kramar Ann-Britt

    SvaraRadera