fredag 4 februari 2011

Inspiriation

I tisdags var jag och hälsade på en kompis i P-båda och hon inreder och pysslar för fullt så varje gång man är där så finns det alltid något nytt att titta på som antingen hon har pysslat ihop eller hennes sambo har snickrat ihop i möbelväg och varje gång jag åker därifrån blir jag också sugen på att pyssla ihop nånting även om det så bara är att sätta in kort i ett album. Men sen brukar det inte bli så mycket från min sida eftersom jag egentligen är ganska lat och tillbringar för mycket tid framför Fejjan. Men nu ska det bli ett pysselrum på övervåningen. Det kommer kanske inte bli så snyggt inrett men ett köksbord ska införskaffas så jag kan bre ut mig ordentligt utan att behöva plocka undan allting. Men sen till att göra mina systrar besvikna så kommer det nog inte börja stickas och virkas här, inte så mycket för att jag inte vill utan för att jag helt enkelt saknar kordinationen mellan huvud och fingrar, jag tänker en sak och fingrarna gör något helt annat. Mycket svammel blev det.

Detta ska det bli mer av i mitt nya liv; långpromenader, läsa böcker, scrapbooking, se klart de tv-serieboxar jag har, börja med lite annat pyssel. Detta borde inte vara så svårt eftersom jag tycker om att göra alla saker. Det jag ska göra mindre av är att spela Taipei på datorn, men det går inte då jag är helt beroende.

Förresten så ska jag till sommaren måla om köksmöblerna, så fort man kan slipa möbler utomhus drar jag igång, min lillebror har jag paxat som barnvakt och då har han moppekort och kan ta den hit ut. Jag ska även då fixa nya gardiner, så jag kanske skulle ta och lära mig att sy också, det vore praktiskt. Så om någon vill skänka mig en symaskin så varsågod. Annars kan jag säkert sno svärmors, hon verkar ju inte sy så mycket.

3 kommentarer:

  1. Jag är ju inne på ditt spår, varför pyssla när det finns Facebook? ;D

    SvaraRadera
  2. Då hoppas jag få se några alster här på bloggen så småningom :0)

    SvaraRadera
  3. Ja pyssla och fixa är bra skoj det! För att stressa på dig lite så syr jag täcken idag. Man måste ju vara ekonomisk. Varför köpa nya spjälsängstäcken när man har täcken hemma som man kan masakrera :P Fick en riktig gammal skraltmaskin nyligen men fan vad grejer man kan göra med den :) och så kan man laga allt möjligt som gått sönder eller som hunden ätit upp :)

    SvaraRadera