måndag 18 juni 2012

Pausar

Just nu pausar jag från lite organisation i pysselrummet. Eftersom bordet var ute i pergolan i lördags till festen och jag handlade nytt material igår så passar det perfekt med lite organisation.


Fynden jag kom hem med från Stellas igår, lite stickers, rhinestones, öljetter, brads, alfabet-stickers, pearlmaker mm. Det var 60% på allt så det var bara att shoppa loss, men det var bra trångt i den lilla källarlokalen. Med mig hade jag Jossan och hon har köpt sig en Big shot, för mer info om den gå in på hennes blogg eller googla. Med den gjorde hon blommor och lite bokstäver åt mig.
Sen gav jag mig in på att organisera mina blommor, förut har jag haft alla i en burk i en salig blandning och det var inte helt lätt när man skulle ha en speciell. Nu är de i storleksordning i konservburkar. Jag vet inte jag kommer vara helt nöjd med det men bättre än innan ialf.
 

Den där röda söta lådan är totalt värdelös, man kommer inte åt nånting i den och det mest låg i en salig röra då slapphänta jag tappade den i golvet för ett tag sen. Jag köpte de små burkarna på Stellas så mycket halvpärlor har hamnat i den.
 

Jag vet att jag har några pysslare som läsare och vad rekommenderas att ha kvar brads, öljetter mm i orginalförpackningen eller lägga över i annat. Jag har bla denna ni ser nedanför som är kanon. Men det är bara en, de andra snodde Daniel till skruvar o muttrar (okej det var jag som snodde denna av honom). De gånger jag har haft kvar saker i orginalförpackningen så har jag oftast blivit osams med den och sen har allt ramlat ut och det ligger blandat ialf. Hur gör ni??
 

Imorgon är det back in business på jobbet igen och jobbångesten börjar komma krypandes sakta men säkert. Men det är ju inte alltför många veckor kvar till semester.

Live long and prosper

2 kommentarer:

  1. Jag har mina brads i en burk, men jag har bara en sort, inte så olika som du. De där lådorna som du har verkar ju vara kanonbra att sortera i. Det finns ju även platta förvaringslådor med fack, där man öppnar ett enda stort lock och kan på så vis kika ned i alla fack samtidigt.

    Kul att den lilla damens mamma gillade bilden. Jag tog den enda bilden där inga ansikten syns, vill inte lämna ut barn utan tillstånd. Tack för en mycket trevlig kväll!

    SvaraRadera
  2. Skoj att se dina inköp!

    Jag brukar väldigt sällan behålla orginalförpackningarna, utan förvarar istället brads, halvpärlor, öljetter mm mm i diverse små burkar/askar eller i zip-påsar.

    SvaraRadera