tisdag 26 juni 2012

Födelsedagskort

Igår så fyllde Hanna år och hon firades med ett kort på posten.Eftersom jag vet att hon är barnsligt förtjust i apor så ville jag ha med en i kortet. Kortet är nummer 41 i utmaningen.

Det där med läggningsrutiner är inte helt lätt. När jag lägger Alex så står han först och skriker i ca 10-15 min och sen ger jag honom nappen och då lägger han sig ner och oftast somnar han hyfsat fort sen. Har han nappen från början tar det bara längre tid. Han börjar på att bli mer och mer sugen på att lägga sig i den stora sängen som står i hans rum. Men eftersom han sover på övervåningen och vi på nedervåningen så vill vi inte att han ska ta sig från sängen. Men det är nog bara en tidsfråga innan det blir en växasäng till honom.

Förut idag så hittade hanen för oss årets första kantareller, så snart blir det en kantarellsmörgås, Plutt ska bara somna. Sen blir det Morden i Midsomer. Tyvärr får jag se det hemma och inte hos svärmor som är lite av en tradition, men kvällen har gått åt till storhandling och imorgon ska jag vara på jobbet klockan 06.00 igen.

So say we all

1 kommentar:

  1. Kantarellsmörgås:) Gud så gott!

    Morden var spännande igår. Hade faktiskt en liten aning från början vem mördaren var.

    Ha de! Kram Ann-Britt

    (Pussa på Alexander)

    SvaraRadera