lördag 27 oktober 2012

BakatIgår var vi överbjudna till grannarna på lite mat och så hade jag fikat efterrätt. Om jag inte minns helt fel hette de chocolate swirl cheesecake cupcake från Leilas bok Hello cupcake. Betyget blev dock sådär, lite mastiga och inte supergoda som jag trodde, men de var absolut inte äckliga. Men någon repris blir det inte.

Snart blir det iväg på loppis sen blir det besök här i eftermiddag och till dem ska jag baka något annat, fast det hade jag tänkt hela tiden. Så nu är det väl dags att sätta fart, men vi är så segstartade på morgnarna. Det söta barnet behagar att ge oss sovmorgnar hela tiden, runt nio går vi upp och hämtar honom, ska väl tillägga att vi lägger honom runt halv åtta också. Men sen vet vi inte hur länge han har varit vaken och lekt med sin apa i sängen. Jag har en teori om att han är gärna kvar i sängen för att då får han ha kvar sin underbara napp. Jag är ialf väldigt tacksam för alla sovmorgnar.

Bazinga

1 kommentar:

  1. Roy Fares kommer att sälja och signera sin bok "Sweet" Lördag den 3 November – Åhléns city i Örebro mellan 14.00 – 16.00
    (Ska bli extra roligt att vara på hemmaplan :-) hälsar han på sin blogg!

    (Tänkte du ville veta:)
    Kram Ann-Britt


    SvaraRadera