söndag 30 september 2012

Kalas

Igår var vi till Kumla och kalasade för fullt då Daniels systers man fyllde år. Mycket gott hamnade det i magen och Alex hittade Dumlekolor som blev en favorit. Synd för honom bara att vi aldrig har godis hemma, vill man äta sötsaker får man minsann baka dem.Då födelsedagsbarnet är pilot så fick ett flygplan symbolisera det. Annars är faktiskt detta kort ett av de som jag är mest nöjd med. Att jag klippte ut stämpeln och satte den på en häftkudde gjorde att det inte blev så platt och så blev det självklart lite lager på lager vilket nästan alltid gör att det blir snyggare. Sen så är dessa papper väldigt fina men ibland lite svårjobbade för mig. I present fick han ett legoflygplan, han var lite skeptiskt tills han insåg att det verkligen var lego så idag sitter han säkert och bygger.

Nu på förmiddagen blev det ett besök på Lek och buslandet i Örebro och det var mycket uppskattat av Alex, så dit kommer det garanterat bli ett återbesök. Det var även skönt att vi hände på låset vid tio för när vi åkte vid halv ett var det väldigt mycket folk. Nån riktigt regnig dag som jag är ledig en vardag ska jag försöka åka iväg själv med Alex.

So say we all

1 kommentar:

  1. Jättefint kort, helt annorlunda mot det du brukar göra! Kul att du inte bara håller dig till en stil som jag själv ofta har en förmåga att göra :)
    Tack för idag, det var trevligt.
    Kram

    SvaraRadera