måndag 10 september 2012

Äppelmos

Just nu kokas det äppelmos här hemma för fulla muggar. Jag fick en massa äpplen av en kollega på jobbet och eftersom jag aldrig har gjort äppelmos tidigare så tänkte jag testa. Något recept delar jag inte med mig då det ännu inte är klart och jag har ingen aning om hur det blir. Men en sak är säkert och det är att nu blir det grötfrukost för mig och Alex den närmsta veckan. Sen kommer en hel del hamna i frysen.

Tanken fanns på lite övrig text här men just nu är jag ganska seg. Men kan ju säga att Alex var riktigt ledsen imorse när Daniel lämnade honom på dagis. Men annars hade det gått bra efter lämningen. Skönt att han hade en kortdag idag, då Alex bara var på dagis för att jag skulle få sova efter stängningen igår. Så ikväll är jag kanske pigg och klarar av en längre film. En sak är säker och det är att vi ska äta jätteräkor ikväll. Är man ledig måndag tisdag får man ju ha lite helgmys då.

So say we all

3 kommentarer:

 1. Äppelmos är smarrigt, så även äppelkräm. Tyvärr blir det inte mycket hemmagjort hos mig just nu.

  Ja, svampen får tittat upp ur arkivet, speciellt för tillfället då allt känns för pissigt för att ta med kameran och gå ut och fota.

  SvaraRadera
 2. Duktig du är Madde!

  Så synd att Alexander är så ledsen när han lämnas på dagis.
  Det brukar ju vara så i början med många barn.
  Snart ska ni se att han kommer på att det är riktig roligt att vinka åt mamma el. pappa. Sedan springa iväg och leka
  med dom andra barnen.

  Pussa på Alex från mig!
  Kram Ann-Britt

  SvaraRadera
 3. Jag vill också koka äppelmos men våra äpplen är inte mogna än. Om en månad kanske.

  SvaraRadera