lördag 14 juli 2012

Trött

Just nu känner jag mig lite sliten, stängning igår och upp hyfsat tidigt idag för ett besök på Mullhyttemarken. Marken var kanon som den brukar, den är helt klart den bästa marken. Det är stor bredd på knallarna och så fina miljöer. Ett stort plus är att den gamla kvarnen är öppen så man kan se mjöltillverkning och så har de lite försäljning också. Fast i år handlade jag inget, för deras mjöl lämpar sig inte till fikabak utan mera till bröd och det bakar jag på tok för sällan. Men lite handlat blev det ialf. Men inget som kommer hamna här för tillfället. Istället slänger jag upp ett kort från pysselträffen tidigare i somras.


Nummer 50 i utmaningen. Hade jag inte fuskat så hade jag varit klar nu. Däremot måste jag köpa flera ap-klistermärken, de är så härliga tycker jag.

Nu blir det att dra på sig arbetskläderna och åka och jobba det sista passet innan en efterlängtad semester. Daniel och Alex har dragit till Degerfors för att grilla och jag hade mycket hellre följt med dit. Man kanske skulle ha försökt att söka ledigt idag, men nu är det som det är och roligare saker har faktiskt hänt och jag har fått jobba ändå. 

Imorgon blir det ett nytt besök i Mullhyttan för då fortsätter marken men med mer inriktning på hantverk och vi har inte varit iväg någon söndag och kikat på det så i år ska vi slå till. Men det får bli på eftermiddagen, så då hinner jag vakna innan vi åker iväg, idag var jag mera en zombie.

So say we all


1 kommentar:

  1. Hoppas att det har gått bra på jobbet. GRATTIS till semestern, eller hur man nu säger :)
    Vilken bra idé att använda aporna på det sättet du gjort. Blev ju som en stor etikett. Hade oxå ett gäng sådana men de ryker fort när det vankas barnpaketinslagning :)
    Kram

    SvaraRadera