fredag 10 februari 2012

Spelkväll

Igår blev det lite spelkväll efter att Alex somnade och vi invigde mitt nya spel, vi säger att Daniel köpte det åt mig nere på Gekås som han våldgästade i måndags utan mig för det var inte mycket jag fick därifrån så det känns bättre att säga att spelet är mitt nu. Självklart var det ju Star wars spelet jag hade fått.



Här åker man runt bland de olika planeterna som Tatoine som har två solar, Dagobah, Hoth mm även Death star finns med som besöksmål. För första gången i mitt liv som jag har spelat ett spel har jag gått med på att modifiera det till svårare nivå. Först spelade vi snabbomgången och det gick på en kvart och typ ingenting hände i andra gången var det lite mera action. Självklart hade jag valt rätt "gubbe" Han Solo


Snyggare än så blir det inte. Anledningen till att det verkligen var rätt gubbe var att man ska besöka olika planeter i en viss ordning och på de andra fick man hoppa fram och tillbaka på spelplanen, Han han hade sina planeter i ordning. Så jag vann faktiskt bägge gångerna vi spelade och det har nog aldrig hänt i ett spel förut.

May the force be with you

1 kommentar:

  1. Haha ja det där spelet såg ut att passa dig perfekt. Grattis till vinsterna :)

    SvaraRadera