onsdag 22 februari 2012

Alexanders första år

För några månader sedan bloggade jag om ett litet chipboard-album som jag har gjort åt Alexander, med en bild varje månad. Igår kväll fixade jag klart de senaste bilderna. Här kommer nu augusti och september.Det där lilla barnet som inte är så litet längre än verkligen det sötaste som finns, dock inte när han vägrar äta maten som han gör nu för det mesta. Detta blir även alster 3 och 4 i min utmaning. Men jag har gjort mycket mera, det blev många timmar i pysselrummet igår kväll och mycket hann göras.

Jag fixade även till alla kort som Alexander fick som nyfödd, på namngivningen och när han fyllde år. Det är väldigt tråkigt att bara ha dem liggandes i en låda och jag vill gärna spara på dem ett tag till, men så hade jag ett bröllopsalbum med klistersidor, ni veta sådana som man hade till bokmärken. Där har jag klistrat in alla kort. Jag ska försöka leta på flera sådana album, detta köpte jag på rea på Panduro förra året. Jag har en del julkort liggandes från folk där de har förevigat sina barn och de vill jag gärna klistra in och likaså fina handgjorda kort som man själv har fått av vänner vid födelsedagar och bröllop.

Nu blir det en tur till duschen och när Alex vaknat (just nu sover han ute i stormen) blir det att åka till mamma och lillebror för att sen ta en tur till Bra och begagnat i Hallsberg. Sen ikväll ska jag ut och äta med jobbet. Det ser jag framemot, att umgås med vuxna människor, slippa några blöjbyten och läggning, men det bästa av allt att koppla av med några goda öl och god mat.

Live long and prosper

1 kommentar:

  1. Kom nyss hem från stan, ett tips till fru Å: På Korthuset säljer de mönsterpapper/designark, kuvert, färgade papper och färdigvikta kort för 3 kr styck!

    SvaraRadera