fredag 20 september 2013

Balkonglådan


Balkonglådan har fått sig en höstmakeover nu ikväll. Så nu är höstplanteringarna under kontroll. Sen blir det dags för lite smågranar sen närmare jul. För ni har väl alla nedräkning till julafton?

Här hemma är det för stunden under kontroll. Var ju till BVC på förmiddagen för lite vägning av Julia och det gick väl inte alltför bra då lilltjejen hade minskat i vikt, trots maratonamning igår. Så nu blir det att köra med ersättning, eller först ammar jag 10min på varje sida och sen blir det ersättning. Sen får vi se om amningen hoppar igång eller om det blir ersättning och ska jag vara ärlig så gör det mig detsamma vilket. För visst vill jag amma, men denna gång har det i stort sett bara krånglat och nu ikväll har vi haft en väldigt nöjd tjej (förutom när Daniel badade henne). Så jag och Alex har fixat i trädgården litegrann, förutom balkonglådan så slängde jag hängblommorna i pergolan och lite från pallkragarna. Visst det finns mer att göra ute, men för stunden är jag i fas.

Imorgon blir det fullt ös med folk från P-boda, både förmiddag och eftermiddag då folket därifrån avlöser varandra. Men det ska bara bli skoj tycker jag.

Ikväll ska jag äntligen få äta lite Brie-ost, det blir däremot alkoholfritt ett tag till för mig. Men nu är det mest osten jag är ute efter.

Winter is coming

1 kommentar:

  1. Ida har nedräkning till julafton på instagram, 95 dagar kvar idag har jag för mej, och jag är nästan färdig med julklapparna!!!

    SvaraRadera