onsdag 14 augusti 2013

Sjörövare


Att Alex gillar Pippi på de sju haven har vi inte kunnat missa här hemma, han är helt såld på sjörövare. Så när vi var till Marieberg sist så inhandlades det en svart lapp till ögat på Apoteket och sen ett svärd på leksaksaffärn. Mössan hade jag redan. Så nu har vi en mycket glad sjörövare som springer omkring här hemma. Tyvärr så vill han inte ställa upp på kort längre, så man får smygfota den lilla killen.


Vi har även varit till Kavat i Kumla då de har utförsäljning eftersom butiken ska flytta och tyvärr så borde man bojkotta dom sen eftersom de flyttar tillverkningen av skor utomlands. Men sen om jag kommer göra det återstår att se. Eftersom rött är favoritfärgen så blev det ett par röda skor. Och att rött är favvofärgen märks, Alex har en miljon nappar och nu får han bara en när han ska sova och det ska vara den röda annat duger inte. Vi var till mina föräldrar förut och eftersom det var sovdags när vi skulle hem så fick han nappen i bilen, när vi kom hem så skulle den bytas ut mot den röda. Bestämt kille det där.

Just nu njuter jag av lugnet då Alex somnade snällt för ovanlighetens skull och hanen är på svampkurs och har inte kommit hem än.

Bazinga

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar