söndag 18 augusti 2013

Helgen


En Kockum-våg som är inhandlad på Erikshjälpen
 

Romantisk bok om krig, går det är min fråga? (om det inte är Borta med vinden) Man kanske skulle ta och läsa lite i boken.

Nu i helgen har det varit fullt ös. Igår runt halv nio begav vi oss till Sannahed för att jag skulle kränga prylar på en loppis och sålde det gjorde jag, 800kr drog jag in och det är jag mycket nöjd med. Jag hade röjt ut allt i sjörummet som vi har och det mesta av det blev jag av med. 

Sen bar det iväg till Hjortkvarn för lite fest och det var mycket trevligt och fulla blev folk också så det var för väl att det var barnfritt. Vi hade dessutom med husvagn att sova i och det var jag glad för. För runt tolv var jag trött och ville sova och Daniel kunde fortsätta vara social och kom inramlandes runt två i husvagnen. 

Idag blev det en snabbis till Marieberg själv, tyckte det var lika bra att passa på när man ändå hade barnvakt. Så denna kom jag hem med som jag hade tänkt och lite till. Men jag tycker det är dåligt att det bara var Polarn och Pyret som hade röda mjukisbyxor. Så det fick bli dyra brallor till Alex. Köpte även lite mera designark på Panduro som jag har bligat på bra länge. Kände mig ju lite rik efter gårdagen.

Det blev väldigt bildsnålt nu i helgen, men lite födelsedagskort har levererats, men de är kvar i kameran och jag är trött så därför blev det andra bilder. Nu ska jag uppdatera gissningar, det har kommit in några på andra håll och sen ska jag börja fixa matsedel.

Bazinga

1 kommentar:

  1. Romantiskt om krig går faktiskt ;) Har inte läst just den boken, men läste "Molnfri bombnatt" på gymnasiet (tror jag!?) och det var min favorit bok då. :)

    SvaraRadera