fredag 30 augusti 2013

Lampor


När vi var till Värmland för lite loppisar för några veckor sen så kom denna lampa med hem.

De här lamporna köpte vi av en av våra grannar när de hade flyttloppis.

Idag håller jag och Alex på att baka bullar och det här är ingen ovanlig syn när vi bakar. Så man äter allt hembakt här på egen risk. Snart är det dags att baka ut bullarna. Medan degen är på jäsning så tittar jag och Alex på Pippi. På förmiddagen var vi duktiga och tog oss till en lekpark i Fjöget då jag behövde handla lite.

Annars hade jag tänkt att föda barn idag, Alex kom ju en dag före beräknat datum och jag tänkte att denna bebis också skulle göra det, men än så länge går det väldigt trögt. Annars jag mig själv ganska pigg och utvilad så det där med att föda idag skulle ju inte vara helt fel. Men jag är säkert slutkörd efter bullbaket.

Winter is coming

2 kommentarer:

 1. Oj vad du bakar och står i!
  Finns ju alla möjliga husmorstips att ta till om det börjar bli tradigt att vänta barn. Jag drack nåt te som skulle dra igång värkarna och det satte faktiskt igång sen. Svårt att säga om det berodde på teet, dock :-)
  Lycka till!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det var jättegoda bullar och kolagrottor som som du och lillbagaren hade bakat! Vad duktig du är som orkar baka fast du ska föda barn vilken timme som helst!

  Kram Ann-Britt!

  SvaraRadera