torsdag 1 december 2011

Kalendern

Idag var det dags för lucköppning i den obligatoriska chokladkalendern. För en chokladkalender kan man ju inte vara utan.Idag har det blivit ett besök till Marieberg för att inhandla lite julklappar och några stycken fick följa med hem och några få är kvar att handla. Med hem fick även lite böcker följa med, ramlade över en bok av Cecilia Ahern hon har bla skrivit boken PS.Jag älskar dig, dvs boken som filmen PS. I love you baseras på. Har inte sett filmen men läst den boken och en annan av henne så jag har länge (4 år) väntat på att ramla över något nytt med henne. En bok av Alex Schulman fick följa med också, av honom har jag inte läst någonting förutom hans blogg i perioder så det ska bli spännande.


När vi kom hem så hade jag fått mitt efterlängtade julpysselpaket från Skaparklubben så nu ikväll har jag gjort några ulltomtar som ni får se senare när alla är klara. Jag har även hunnit med att slänga ihop en pepparkaksdeg så nu vet ni vad jag ska syssla med imorgon och till alla er som köper deg så kan jag bara säga att det är inte tillverkningen av degen som är jobbig utan att baka ut den. Det tog inte mer än tio minuter att slänga ihop degen.

Live long and prosper

2 kommentarer:

 1. Jag har precis bakat på färdig deg som jag hade frusit in från förra året... Men det var till ett pepparkakshus som inte kommer ätas så det hoppas jag är godkänt :)
  Kan man få receptet tro på degen?? Om du bloggar el. mailar vore jag så glad :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken fin *julig* choklad kalender du hittat!
  Här fanns det bara starwars, Tin-tin etc.....
  Tycker ju att det ska vara JUL på kalendern.
  Men eftersom vi letade med ljus å lyckta efter en glutenfri så blev det till slut en med Spindelmannen på för Louise..... hon fick i alla fall chokladen ;)

  SvaraRadera