söndag 4 december 2011

Försenat kalas

Förut så var vi hos storasyster för ett försenat kalas och till henne hade jag fixat till en burk med blivande havrekakor.Hon fick inte bara det, jag var med på ett presentkort som hon fick förra helgen.


Idén fick jag från boken Vinterns söta som jag bläddrade i hemma hos Therese för ett tag sen. Tyvärr så blev inte min burk lika fin som den i receptboken. Men jag får ge bort några till för att få in snitsen. Uppskattad var den ialf. Systers man fick också paket.I paketet döljer det sig en adventskalender med Lego Star Wars. Det var nästan så jag ville behålla den själv. Kort fick han också, med en snickare eftersom han är en sådan.


Mina två sötaste fick vara med också på ett hörn idag. Nu under kvällen har jag slagit in julklappar och annat smått och gott, planer fanns på att vara kreativ också men efter inslagningen var jag helt mupp och gav mig inte ens in på det kreativa. Imorgon väntar jobbet efter att ha varit ledig i en vecka. Men sen jobbar jag en månad för att vara ledig igen en vecka. Sen nån gång till vårvintern ska jag dra ner på jobb och det ser jag framemot att få vara mer hemma med Alex.

3 kommentarer:

 1. Burken blev jättefin. En riktigt bra idé tycker jag. Ska oxå göra det vid tillfälle.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken rolig "grej" att ge bort =)
  Fina grabbar du har!
  Kramiz Marina

  SvaraRadera
 3. Perfekt med "Cookie in a jar" burken, precis vad jag har tänkt att ge bort till jul :)

  SvaraRadera