söndag 18 december 2011

4:e advent

Fjärde advent firas med att baka lite godis. Det gjorde jag även igår men då misslyckades jag totalt med kolan för termometern bara jävlades med mig och valde att visa för låg temperaturen så jag lämnade kolan några minuter och sen var det bara att kasta den. Så idag blev det ett nytt försök och jag tror jag lyckades bättre denna gång. Jag lever stort på hoppet. Jag har även gjort amarettopraliner, men de kommer inte med här.Dagens julbild är en ljusstake som min arbetskamrat Sandra har gjort, hon och hennes farfar har ett krukmakeri i Askersund där de drejjar och säljer en massa fint. Hade jag inte en massa te och kaffekoppar så skulle beställa en servis från henne. De finns även på Facebook så sök efter Danielssons Krukmakeri om ni vill veta mera.


Alex börjar bli världens busigaste enligt oss ialf. Nu har han börjat gett sig på julbocken om bocken överlever julen återstår att se. Inatt sov det lilla barnet som en ängel. Somnade kanonsnällt efter kalaset när vi kom hem och sov sen till åtta imorse utan ett pip. Såna nätter gillas skarpt.

2 kommentarer:

  1. Haha jag som sa att vi aldrig skulle kunna ha en sån där bock för neas skull, o han var så lugn :) Man ska aldrig säga aldrig, hihi.
    Snyggt du jobbar på med godiset. Jag förbereder strutar idag för att lägga mitt i. Riktigt skoj!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Du är som en duracellkanin, hur orkar du med allt pyssel? En fin jul får ni nog i alla fall med alla godsaker och pynt :0)

    SvaraRadera