måndag 12 december 2011

Ett-årskalas


Igår var det dags för Alexanders kalas och massa paket fick han. Så många paket får inte jag längre. Eftersom han inte var så pigg på att öppna själv så hade han som tur var en kusin som var mer än villig att hjälpa till att öppna paketen.


Sötaste pepparkakan var han också och det är ju klar då han fyller år imorgon på Lucia. Så för ett år och två timmar sen drog de första värkarna igång och jag kan inte påstå att jag saknar dem. Den söta pepparkakan hade jättekul på sitt kalas och visade sina bästa sidor.


Fika hade jag gjort i det oändliga och massor finns kvar, så är någon fikasugen så är ni varmt välkomna hit.

Däremot igår kväll när Alex sovit en timme eller lite mer så visade han sina sämsta sidor. Han vaknade och var täppt och var inte nöjd någonstans. Så näsdroppar och snorsug åkte fram och mycket skrik och tårar var det. Men till slut somnade han om och som tur var så sov han sen hela natten och det var jag tacksam för, för Daniel hade flytt till gästrummet. Nu väntar snart Öppna förskolan för mig och Alex, Daniel får vara kvar hemma då han har åkt på förkylning.

Live long and prosper

2 kommentarer:

  1. En sån söt liten pepparkaksgubbe och tänk att han redan är så stor! I dag har han dessutom namnsdag :0) Krama det lilla charmtrollet från mig.

    SvaraRadera
  2. OJ kära nån fyller han 1 år vad fort det går! Galet! Mina pluttor börjar hos dagmamma om en månad 3 villor längre bort! Blandade känslor!

    SvaraRadera