fredag 23 december 2011

Julgranen


Sedan några dagar tillbaka är julgranen på plats i vardagsrummet. Klapparna kommer dit idag, de fick vänta lite för katterna äter snören och kattspya klarar jag mig utan.


De fina prismaänglarna var med i skaparklubbens julpaket, de var lite pillriga att få ihop och att limma dit vingarna utan limpistol var inte att tänka på. Tur för mig hade Daniel en i källaren som numera står i pysselrummet.

Julförberedelserna har jag stenkoll på. Jag sitter på övervåningen och slöar och Daniel moppar golven därnere. Det kan inte bli bättre. Allt godis är dessutom färdigt och jag lyckades få ur fudgen från formen så just nu känner jag mig riktigt nöjd. Till nästa år funderar jag på att ta ledigt hela december för att hinna för då är ju inte Daniel hemma på dagarna.

Igår var det ju julklappsbyte med min familj och lite klappar fick vi allt med oss hem. Alex fick ännu mera Brio-tåg, så det kliar i mina fingrar att bygga ihop allt, men det får nog vänta ett år till. Kort hade jag kunnat bjuda på om inte kameran och sladden låg därnere.

Live long and prosper

2 kommentarer:

  1. En massa god jul till er och tack för det fina julkortet! Krama alla barnen samt gubben från mig.

    SvaraRadera
  2. Skönt med läget under kontroll. Här ska nog stressas in i det sista verkar det som, eftersom jag sitter och slöar vid datorn :)
    GOD JUL på er alla!! Kram kram

    SvaraRadera