lördag 26 november 2011

Julstämning

Julstämningen har väl inte riktigt infunnit sig än, speciellt inte i detta härliga vårväder. Hade det varit i mars hade jag varit helnöjd med detta väder, men just nu är jag sugen på snö. Sågemigsnö.nu.

Igår kom det fram väldigt mycket tomtar, jag kanske gick ut lite hårt men det är bara jul en gång om året och då jag inte vill ha julsaker framme efter nyår så åker allt upp tidigt. Hjälp till att packa upp allting hade jag såklart.


Kartongen var en riktig höjdare. Sen tänkte jag försöka mig på en julig bild från hemmet varje dag enda fram till julafton. Idag går jag ut hårt och lägger ut två bilder. Det kan jag luta mig tillbaka på om jag skulle missa någon dag.


Så här ser apotekardisken ut för tillfället, jag blev ganska nöjd med den. Det stora svamparna gillar jag bara mer och mer.


Idag gjorde hanen och jag ett bra byte. Jag hade planer på att måla barngrindar from hell, men han erbjöd sig och jag tog en långpromenad med Alex istället. Det var jätteskönt att komma ut i det fina vårvädret även fast det blåste en hel del. Men Alex som jättefort och sover ute fortfarande, jag har förhoppning om att han ska sova en halvtimme till så jag hinner julstöka lite.

Live long and prosper

2 kommentarer:

  1. Tror att jag har sett ett liknande "kartongkort" med en Madde i.

    SvaraRadera
  2. Hihi vilken söt liten hjälpreda du har!
    Jag älskar svamparna! Såå himla fina... Ska bli spännande att komma och få se helheten hos er :)Hittills ser ni ut att vara dt med julpyntade hus som jag varit i nånsin. Haha!
    kram

    SvaraRadera