onsdag 29 juni 2011

Nu kommer det äntligen bilder. I söndags var vi på min brorsdotters ett-årskalas och till det hade jag pysslat ihop ett kort till henne. Sen så bjöds det på mat och tårta och barnets mamma hade gjort en jättefin ett-års tårta.

Sen så har jag och den äldsta systerdottern pysslat som bara den. Vi har tillverkat kort och små presentaskar. Detta är vad Ida har gjort, visserligen med lite hjälp av mig, men det mesta har hon gjort hon själv. Med tiden kommer nog hon och jag pyssla en hel del med korttillverkning.Nä snart ska jag ta mig in i duschen och sen sova bort all huvudvärk, den ger aldrig med sig. Inte ens min bästa vän treon har hjälpt mig idag.

5 kommentarer:

 1. Du väljer att se det du vill se. Om det är någon som gör något värre så är det du, ett otroligt enkelt samtal hade gjort allt så mycket lättare - istället så drog du igång denna soppa. Jag har både förklarat mej och bett om ursäkt men ingenting duger åt dej. OCH det spelar ingen roll hur arg du är eller hur mycket skit du kastar på mej (utan att be om ursäkt, det har du aldrig gjort till mej) för du är fortfarande min syster och kommer alltid att vara och för det så älskar jag dej och det kommer jag alltid att göra och av samma anledning kommer jag även att acceptera din man. Men, även du behöver svälja stoltheten.

  SvaraRadera
 2. Vilka fina kort och askar ;))
  Rolig hobby, viken tur du har Madde som
  har en egen pyssel-våning =)

  Kramiz Marina

  SvaraRadera
 3. Åh vad kul att se några av dina alster! Du är ju en riktig hejare på pyssel :0)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilka fina pyssel! Presentaskar är ju en rolig idé. Vi får ta en pysseldag snart igen :)
  Kram Therese

  SvaraRadera
 5. Vilka fina kort och askar ni gjort! =)
  Kram

  SvaraRadera