onsdag 15 juni 2011

I'm back

Det här med bloggpaus var inte min grej överhuvudtaget. Så nu gör jag som Knugen och vänder blad och går vidare.

Pallkragarna grönskar för fullt och idag har jag skördat lite sallad som jag ska ta med till mina svärföräldrar när jag hämtar A. Det är lite som tack för hjälpen för all barnvakt som vi har fått.

Så här såg den första skörden ut, tyvärr så tog jag kortet efter att jag hade sköljt salladen. Så den blev inte så fluffig på bilden.

Sen så har jag börjat bli en sån där morsa som exponerar sina barn på bloggen. Jag som alltid sagt att jag inte skulle göra det. Men det är skitsvårt när man tycker att sitt eget barn är världens finaste och vill visa det för alla.

 Här tränar A på att göra situps, det är det senaste påhittet han har för sig nuförtiden.
Sen måste jag säga att jag är kär i min storasysters mans kamera. Så här fina bilder blir det knappast med vår gratiskamera.

Imorgon blir det storhandling och därför borde jag styra upp en matsedel, men det är så j***a tråkigt. Förslag mottages gärna bland kommentarerna. Om jag tar med er rätt så kanske det kan bli en länkning. Eller spö på posten som en del bloggare kör med.

4 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka! Javisst blir bilderna mycket finare med systemkamera och den kameran som din systers man har är verkligen en porsche, jämfört med min volvo...

  Jag har precis ätit egenklyftad potatis som jag bakat i ugnen, till det blev det kycklingfilé och tzatziki... mums! I morgon funderar jag på tagliatelle med currysås och kycklingfilé i bitar.
  (Jag lever typ på kyckling)

  Något som retar smaklökarna på herr och fru Å?
  ;0)

  SvaraRadera
 2. Han spenderar en hel del tid med den också. Dessutom ska bilderna in i datorn och grejas med. En stor del av söndagen satt Erik med era kort.

  SvaraRadera
 3. Marina sa.....

  Sötaste gossen i världa!!!

  SvaraRadera
 4. Systemkamera ja de är bra =D finns också photoshop =D

  SvaraRadera