söndag 12 juni 2011

Bröllop

Ja som de flesta redan vet så var namngivningen ett maskerat bröllop. Först så hade vi namngivningsceremonin och sen när alla trodde att den var slut så blev det en övergång till vigsel. En del hade det på känn och för en del kom det som en överraskning. Vigseln var mycket fin och personlig.

Nä jag är för trött för att få till en bra blogg och inga bilder har jag heller än. Vi tog några bilder på kvällen med vår kamera men den är tydligen kvar i bygdegården. Så det blev inga bilder här. Så det får bli en senare historia. Men kul hade vi. Fast jag ser inte framemot att städa. Men härligast igår var alla barn, en del var under middagen uppe på scenen och sjöng i mikrofånen och sen senare på kvällen så hade vi bar nere i källaren och där var en del barn framme och beställde drinkar.

Alexander var för övrigt världens sötaste och snällaste igår. Han gick från famn till famn och var helnöjd med det. Sen fick han följa med Daniels syster hem och sova där. Det var jätteskönt att koppla bort honom sen på kvällen och bara tänka på att supa sig full och umgås med folk.

5 kommentarer:

 1. En mycket trevlig och fin dag. Grattis igen och igen och tack för att jag fick vara med och gråta lite glädjetårar ;0)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Mikrofonen var väldigt populär.

  SvaraRadera
 3. Det går bra att beställa men jag kan inte ge någon leveranstid. Fixa garn bara, Molly från Järbo, jag misstänker att Sofia eventuellt kommer att beställa garn snart (som jag önskat mej) så hör med henne om ni kan beställa tillsammans. Annars får du ta dej till en garnaffär. 10 nystan gick det åt och det kostar ett nystan att virka den, valfri färg i soft cotton eller molly vill jag ha :-)

  SvaraRadera
 4. Glömde säga att det går bra med andra garner också men det måste bli rätt så tjockt annars blir korgen ostadig. Eller så får man se till att korgen är full :-)

  SvaraRadera
 5. Allt var så himla vackert! Grattis & Tack för en fin fest.
  Alexander är så go och otroligt snäll. Lånar honom gärna fler gånger.

  Kram Marina

  SvaraRadera