lördag 25 juni 2011

Lördag eller nåt

Nu har jag äntligen en ny design på bloggen och det är snälla Josefine Eriksson som har fixat den och jag är jättenöjd med den.

Dagen idag har gått i seghetens tecken. Men det blev lite rensat i pallkragarna och i tankarna har jag även tagit kort och lagt ut dem här på blöggen, men icke. Nu har vi tagit oss till svärföräldrarna (ovanligt) för att bli lite underhållna. Eller mest A, han har varit jättetrött hela dagen tills Ann-Britt busar med honom. Det kan ju vara så att jag och hanen har varit lite slöa hemma och det smittat av sig.

Punkten det nya livet har ju inte varit så aktiv här och det beror på att jag vågar inte ställa mig på vågen. Det äts för mycket och motioneras för lite. Snart kommer jag väl väga lika mycket som hanen om detta fortsätter. På måndag är det nya tag och kanske en ny invägning som gäller. Jag har annars stora förhoppningar att alla kilon rasar av mig när jag börjar jobba. Tyvärr så säljs det även fika på jobbet och under graviditeten så lade jag till mig ovanan att fika varje dag och innan dess var det andra ovanor som gällde. Så det blir en stor utmaning för mig i höst. Jag får nog börja vänja mig utan fika redan nu. Fan vad svårt det ska vara.

6 kommentarer:

 1. Vad kul att det blev så nöjd med Bloggen =)

  Jag vet inte om jag vågar ställa mig på vågen heller... Men jag ska i alla fall börja med Viktväktarna. Jag ska ge de ett försök. Jag och en annan kompis ska samköra så man blir lite mer pepp. Då jag inte kan röra mig i den mån jag vill så måste jag börja se till att tänka på intaget! Jag vill inte fortsätta och bli an faat looser!

  SvaraRadera
 2. Jisses vilken fin blogg!!!!!!!!!
  Super snyggt =)

  >>Marina<<

  SvaraRadera
 3. Fin design, men vad är det för fel på min blogguppdatering i din blogglista, min uppdateras inte hos dig. Eller är det kanske jag som har någon konstig inställning hos mig.

  SvaraRadera
 4. Karusellflicckan! När jag hjälpte madde med bloggen så ville bara ha så att bloggtiteln syns, och när folk uppdaterar, inte vad de skrivit om. Så det beror på vad man gör för inställning.

  SvaraRadera
 5. Josefine, fin bloggdesign du gjort! Det som jag funderade över var att min blogg finns med, men det är den enda som inte visar hur längesedan den uppdaterades. Men som sagt, det kanske är jag som gjort någon konstig inställning hos mig :0)

  SvaraRadera
 6. Tack!

  Jaa jag tror det syns när du gjort ett nytt inlägg kanske... vet inte...

  SvaraRadera