söndag 19 juni 2011

Besök

Idag har vi haft besök från P-boda av Niklas och Therese och deras dotter. A lekte rätt bra med henne, dvs han la sig nästan på henne och torrjuckade, tyvärr så fastnade inte det på bild. Sen så fick vi en liten bröllopsbukett och ett jättefint kort som Therese hade snickrat ihop. Det fastnade däremot på bild.

Sen efter att de hade åkt hem så var all energi som bortblåst men jag tvingade mig själv att styra upp lite bland paprika och squash plantorna. De behövdes bindas upp för att inte ramla omkull. Jag är nöjd med resultatet. Fast det är ju inga riktiga blompinnar, jag var i veckan inne på järnhandeln här i Fjugesta och köpte bambupinnar som man bygger fiskespön av.
 Den sista paprikan blev aldrig uppbunden för pinnarna tog slut och energin också för den delen.
Jag hoppas att squasharna börjar växa på längden. I tisdags var vi hemma hos Daniels syster och hon fick en planta av mig i påskas och hennes var gigantiskt. Så nu jävlar ska mina också växa på höjden.

När kameran ändå var framme så fick pallkragarna också fastna på bild. Längst upp ser ni bondbönor som blommar för fullt. Sen ser ni sallad som är hur god som helst. Hade jag vetat att egenodlad sallad var så god hade jag odlat för längesen.
Sen så har jag skördat de första paprikorna. En åkte ner i maten och sen fick jag tipset att de kunde skifta färg i solskenet utan att sitta på plantan och det hoppas jag på för jag vill inte ha de så stora. Annars så suger bilden, för jag kan inte fota med rätt ljus osv.
Sen så var A så söt så jag var tvungen att få med honom här också. Jag måste verkligen sluta att exponera honom, annars kan jag lika gärna börja med dagens outfit. Kläderna han har på sig är från Lindex i strl 74, han fick dem på sin namngivning av mina kollegor som hjälpte till att servera förra helgen.

Nä nu ska det ätas lite kvällsmat. Ha de bra alla!

3 kommentarer:

 1. Blir lite avis när jag ser allt du har odlat. Jag har ju ihjäl det mesta.

  SvaraRadera
 2. sötnosen är ju för charmig.

  SvaraRadera
 3. Puss ock kram till Alexander!
  Vilken liten charmör han är.
  Jättebra kort!

  Inte visste jag att du hade gröna
  fingrar Madde.
  Salladen som du har sått och vi
  fått smaka var Super Duper God!

  Kram Ann-Britt

  SvaraRadera