fredag 8 mars 2013

Operationen

Igår var det då dags för operation. För oss började det redan i onsdags då vi träffade läkare och narkosläkare. Det stora frågetecknet då var om vi var tvungna att sova där natten innan operation eller om vi skulle få åka hem. Eftersom ingen av läkarna hade någon koll på det så blev vi skickade till barnavdelningen där de tog reda på om vi kunde få åka hem eller inte och efter en för lång väntan fick vi åka hem efter att ha träffat en narkossköterska som ville träffa oss. Så efter den dagen var man riktigt slutkörd när man kom hem, speciellt Alex som inte hade fått nån sömn på dagen. Läkartider mitt på dagen för ett litet barn är något som borde undvikas in i det längsta om det ska ta 100 år innan man får åka hem.

Operationsdagen gick då mycket smidigare. Vi var där runt halv åtta och tjugo i nio var han inrullad på operation. Sen runt 12 var operationen klar och efter några timmar på uppvaket blev vi flyttade till barnavdelningen. Sen var det väl tänkt att vi skulle vara kvar en natt, men Alex återhämtade sig riktigt bra så sköterskorna tyckte väl att vi skulle hem så de jagade läkare för att få besked och eftersom allt hade gått bra så åkte vi hem igår runt fem på eftermiddagen och det var riktigt skönt att få komma hem. Sen så har ingen läkare hört av sig idag så det kan ju inte ha varit så viktigt att vi var kvar.Innan operationen, ni kan ju ignorera mig i stolen.
 

Så här ser vi ut idag, lite trötta och slitna så det har blivit mycket barnprogram, fast det är nog mest jag som är trött och inte riktigt orkar sysselsätta Alex, men vi hade besök av grannen på förmiddagen så lite lek har det blivit.

Helgen kommer för min del bestå av jobb och så blir det lite kalas och mello också.

Bazinga

3 kommentarer:

 1. Skönt att det gick bra och att ni fick åka hem samma dag. Ett stort äventyr för en liten plutt.

  SvaraRadera
 2. Farmor och Farfars duktiga Alexander!
  Du är så jättesöt i din fina frisyr!
  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Massor med kramar ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  SvaraRadera
 3. Skönt att det gick bra!!

  SvaraRadera