söndag 8 januari 2012

Tant?

Enligt vissa personer fyllde jag tant igår, själv vill jag inte hålla med om det, tant blir man vid 40 och dit är det en bit kvar. Men kalas för släkten ställde jag till med igår. Vi bjöd på potatisgratäng med kycklingfilé och fläskfilé till det lite gräddsås tzatsiki och sallad. Maten räckte precis lagom, det blev lite över men inga mängder. Presenter fick jag också en hel drös med, bla Leilas bok A piece of cake, Pyssla hela året (den fick jag dessutom dubbelt av), prenumeration på tidningen 101 nya idéer, en massa designark, lite brads och stämplar och även lite annat. Så om någon som kommer nästa helg har köpt nån av böckerna så kan ni få byta på en gång om ni vill.

Lite bilder blev tagna också som kommer här.


Jag och Alex

Alex med kusinen Sasha

Paketöppning, som assistent hade jag Elisia.

Bullimikern Anton, han älskar bullar.

Daniel och jag. Av Daniel fick jag den bästa presenten. Vi ska nån gång i februari, mars åka på Ålandskryssning. Det var ju trots allt där allt började en gång. 


Vad som hände på denna bild har jag ingen aning om.

2 kommentarer:

  1. Jag tänker inte bli tant vid 40. Jisses det är ju mindre än två år kvar. Tant tänker jag bli först när jag närmar mig 80. Och förresten vad det Danne som knäckte ur sig det???

    SvaraRadera
  2. Hihi tant är du ju inte på långa vägar. Har slagit herrn på fingrarna här hemma för han kallar dig för så hemska saker :P
    Grattis i efterskott!

    SvaraRadera