tisdag 31 januari 2012

Loppisfyndat

I söndags fick jag äntligen gå på lite loppis. Daniel, jag och Alex besökte den som finns i Gropen. Den är riktigt stor och fynda kan man göra, tyvärr är det väldigt rörigt och det kliade i mina fingrar att bara börja organisera därinne, speciellt bland böckerna. Daniel hävdade att vi hade varit ihop för länge. Men jag fick med mig ytterligare en Lotta-bok till samlingen och två tallrikar.
Nu ikväll hade jag planer att pyssla lite när Alex hade somnat för idéer har jag litegrann och Daniel spelar tv-spel med en kompis, men jag är skittrött och pyssla när man är trött är inget jag tänker göra för då känns det mera som ett måste och det ska det ju absolut inte vara. Men snart kommer jag vara föräldraledig i nästan fem veckor, eller jag kommer jobba litegrann typ 1-2 dagar i veckan och det är ju ingenting. Så då ska jag nog hinna med lite på kvällstid innan det blir skitsent och jag blir skittrött.

Live long and prosper

4 kommentarer:

 1. Måste låna lite Lotta böcker snart.

  SvaraRadera
 2. Najs med loppis! Det var länge sedan man besökte en sådan nu. Jag letar tallrikar till min gamla Hackeforsservis men det är inte det lättaste :/

  SvaraRadera
 3. Älskar också att gå på loppis, men det händer allt för sällan tyvärr! Tack för dina uppmuntrande ord, ibland är allt för många negativa, då är det bra att det finns såna som du! Tack!

  SvaraRadera
 4. Kul med loppisfynd, snygga tallrikar. Kanske skulle ta en tur till Gropen någon gång, eller så hälsar jag på er och vi sticker dit tillsammans.

  SvaraRadera