Jag börjar med gårdagen och sen två veckor framåt.
Måndag - red snapperfilé (fisk) med färskpotatis och hollandaisesås
Tisdag - Örtkotletter med klyftpotatis
Onsdag - Kycklingsoppa och vitlöksbröd
Torsdag - Fransyska stek med potatis
Fredag - Flankstek Chimichurry med pommes
Lördag - Kyckling med morötter och dragon med ris
Söndag - Stekt tonfisk med potatis och någon sås
Måndag - Enkel kycklinggryta med ris
Tisdag - Kantarelldoftande fläskfilépanna med ris
Onsdag - Gryta med potatis
Torsdag - Smördegsinbakad kyckling med klyftpotatis
Fredag - Mustig kasslergryta med ris
Lördag - Falukorv med potatismos
Söndag - Gös med smörslungad potatis och creme fraishe
Måndag - Chili con carne
Det var nog alles och som vanligt de rätter som var med förra gången är de som av olika anledningar har blivit överhoppade och får en ny chans denna gång.
Smaskens!
SvaraRaderaHär har vi börjat med temaveckor i matlagningen... Roligt med massa olika matkulturer :)
Kram
Jag kommer och våldgästar er varje dag. ska bara införskaffa en helikopter som kan frakta mig fram och tillbaka.
SvaraRadera