lördag 10 september 2011

Låda med leksaker

Denna låda ropades in på auktion för några veckor sen. Jag har såpatskurat den och beslutat att den ska få vara kvar träfärgad. Men står i valet och kvalet om jag ska skriva leksaker på den eller inte. Vad tycker ni?

Nu i helgen blir det fullt ös. Först dop, sen 30-årsfest och imorgon kalas för pappa och jag ska även fira storebror då jag jobbade när han hade sitt kalas.


Present och kort har fixats till dopet. Sen blir det hem i ilfart för att göra sig iordning och lämna A som får sova hos sin farmor och farfar. Nä nu ska jag nog börja göra mig iordning och så ska katten få på sig tratten igen. Ja den där jävla katten är hatad just nu. Han kissade inne inatt på en kudde som låg på golvet. Jävla katt säger jag bara. Men jag förstår honom för han gör det i protest för han vill gå ut som han inte får just nu. Han är inte allvarligt skadad. Han har varit svullen vid örat, så vi har punkterat där och dränerat ut var. Men det får gärna läka ihop lite mer innan han får gå ut.

Live long and prosper

4 kommentarer:

 1. Jag tycker att du ska låta lådan vara som den är. Det kommer nog synas vad som ligger i den ändå ;0)

  SvaraRadera
 2. Lådan är så fin som den är! Kan bli svårt att få en text/stämpel att se lika gammal ut. Så på så vis kan den nästan bli förstörd då. Men etiketter är du ju en pärla på att göra, en sån kan du ju göra och sätta fast med ett fint band i handtaget. Diskret men ändå där. Kram

  SvaraRadera
 3. Tycker att Therese svar var jättebra.
  Lådan är jätte vacker nu när du har såpskurat den!

  Alexander ligger och sover nu efter lunchen.
  Han har varit så snäll och duktig!

  Vi syns om en halvtimme sådär:)
  Blir lagom att vakna när ni kommer.

  Kram Ann-Britt

  SvaraRadera
 4. Jag hade målat den ett lager vit så trät slår igenom och så hade jag stämplat leksaker på. Men du ska göra som DU vill så är du osäker så vänta ett tag...

  SvaraRadera