fredag 16 september 2011

3 månader och lite till

Här om dagen fick jag en försenad gift i 3 månaders present av min make.


Han vet vad jag vill ha även fast han avskyr när jag spelar hennes skivor. Detta är hennes engelska album och jag kan nästa säga att samlingen är komplett nu. Så nästa projekt är gamla Madonna skivor.

Idag skiner solen så det ska firas med en promenad sen när Alex har sovit klart och ätit lunch. Tanken fanns att jag skulle gå när han skulle sova, men han sover som en kratta i vagnen och vaknar på tok för tidigt och eftersom vi ska hem till mina föräldrar sen är det bäst att han får sova nu. Jag skulle också vilja sova men då jag öppnar imorgon (stängde igår) så är det bäst att vara trötter till kvällen. Jag gillar inte det nya schemat och det kommer jag tjata om tills de byter tillbaka till det gamla. Men snart ska det strykas jobbskjortor och sen ska det börjas slängas blommor och lite i pallkragarna som har blommat över.

2 kommentarer:

  1. Härligt väder har vi oxå idag. Ska nog också ge mig ut på en promis men det lockar lite mer att ge sig ut i trädgården :) *lat* Men julpyssel skulle ju vara tokroligt! Jag har massor med tips i gamla tidningar 101 idéer som jag kan kolla i. Fast pratade vi inte om nåt speciellt som vi tänkte julpyssla för ett tag sen...? Minnet sviker ibland... Eller ganska ofta :)

    SvaraRadera
  2. Det var Carolas sista bra skiva. Numera ryser jag när hör hennes röst, men inte av att det är vackert...

    SvaraRadera